OLEMME SULJETTUNA/LOMALLA 10.-16.8.2020 VÄLISEN AJAN.

Tänne päivitetään tulevan syksyn aukioloajat, tapahtumat ja muut tiedotteet.

Myös Facebook-sivuamme kannattaa seurata, päivitykset ja muutokset tulee aina sinne ensimmäisenä. Sivuamme voi seurrata vaikkei olisikaan itse Facebook-käyttäjä.

Ravintolamme sijaitsee mökkien välittömässä läheisyydessä, Tenojoen törmällä. Ravintolasalista ja terassilta avautuu näkymät suoraan joen yli Norjaan.

Meillä voit käydä nauttimassa syötävää, ravintolastamme tarjoilemme mm. paikallista poroa ja kalaa – kasvisruokailijoille on myös aina jotain tarjolla. Kesän ruokalista julkaistaan pian.

 

 

Poikkea nauttimaan terassille kuppi kuumaa tai vaihtoehtoisesti lasillinen virkistävää kylmää juomaa. Meillä on anniskeluoikeudet. Ravintolamme on paikkakunnan ainoa, josta saat myös erikoiskahvijuomat – jos olet siis cappucinon tai latten ystävä, poikkea kahville! Joka päivä on tarjolla myös jotain makeaa kahvin kanssa nautittavaksi.

Oleskelualuellamme on kiva istua vaihtamaan kuulumisia tai vaikkapa pelata korttia tai lautapelejä, niitä on asiakkaille tarjolla muutamia erilaisia.

 

 

 

 

Ole yhteydessä jos haluat hyödyntää catering palveluitamme ja tilata valmiit ruuat omaan majapaikkaasi. Synttärit Tenolla? Ei huolta, meiltä saat tilattua myös kakut ja leivonnaiset.

Kysyttävää? Laita sähköpostia tai soita, niin jutellaan.

restaurant@auroraholidays.net tai 040 7625005 /Tiina